Logo_j23

Aquest és un dels espais complementaris vinculats a Fant@sTIC English. És en realitat un altre wiki amb el mateix format que aquesta. Children's Corner conté un aula virtual amb accés directe a llistats de vocabulari per unitats, cançons, històries, activitats, jocs online, activitats imprimibles... Els alumnes d'infantil i primària del C.E. Joan XXIII poden treballar des d'aquí, consultar i estar al dia de l'assignatura. Els nens i nenes es troben més segurs a l'hora de saber què han d'estudiar o on trobar els recursos per repassar els continguts treballats a l'aula. El format online permet tenir a mà tots aquests recursos (previ accés a Internet) i també els permet accedir a continguts en diferents suports (text, imatge, àudio, vídeo...) i d'altres tipus (activitats online, lectures, activitats imprimibles, altres pàgines d'informació vinculada...).

En aquest wiki podrem trobar el Blog OUR ENGLISH MUSEUM, on podem veure tots els treballs produïts pels alumnes a les classes d'anglès i d'AICLE. També es mostren diferents experiències realitzades i els coneixements adquirits a tots els cursos.

També podem trobar el Blog PRACTISE YOUR ENGLISH. Aquest és un blog on els alumnes de 5è i 6è de primària podran realitzar una sèrie d'activitats que complemeten el treball realitzat a classe. D'aquesta manera milloraran les seves habilitats.

Children's_Corner.JPG