Logo_j23Fant@sTIC_English.JPG

Benvinguts!


Les TIC constitueixen un conjunt de recursos tecnològics i metodològics imprenscindibles pel professorat i els alumnes, i es fan especialment útils en l'ensenyament d'un idioma. Aquesta wiki ha estat creada per les mestres d'anglès d'infantil i primària del C.E. Joan XXIII (L'Hospitalet de Llobregat), com a eina que desitja donar suport a l'àrea d'anglès als alumnes i a les pròpies mestres.

Aquest wiki és fruit de la inquietud en oferir un ensenyament de qualitat, que s'adapti a les noves corrents didàctiques i metodològiques dins de l'aprenentatge de la llengua estrangera. És un wiki de recolzament a l'assignatura d'anglès i per l'intercanvi d'informació entre alumnes, família i docents. En ella, organitzem i compartim recursos que ens permeten treballar l'anglès amb els nens i nenes d'infantil i primària de la nostra escola. L'objectiu és divulgar aquests recursos perquè puguin ser utilitzats des de casa, ampliant així les situacions d'aprenentatge.

Fant@sTIC English està vinculat a dos espais complementaris als que podem accedir des del menú d'aquesta wiki.

* El Racó de les mestres d'anglès: És en realitat un altre wiki amb el mateix aspecte que aquest, però al ser privat, el seu accés és restringit (amb contrasenya). En ell s'inclou tota la informació imprescindible per les mestres: horaris, calendaris, Mixed-ability worksheets, Grammar worksheets, Unit Tests, àudios per les activitats de classe, vídeos, programacions, control d'assitència, notes dels alumnes...

English_Teachers'_Corner.JPG

* El Racó dels alumnes: Wiki que conté un aula virtual amb accés directe a llistats de vocabulari per unitats, cançons, històries, activitats, jocs online, activitats imprimibles... Els alumnes d'infantil i primària del C.E. Joan XXIII poden treballar des d'aquí, consultar i estar al dia de l'assignatura. Els nens i nenes es troben més segurs a l'hora de saber què han d'estudiar o on trobar els recursos per repassar els continguts treballats a l'aula. El format online permet tenir a mà tots aquests recursos (previ accés a Internet) i també els permet accedir a continguts en diferents suports (text, imatge, àudio, vídeo...) i d'altres tipus (activitats online, lectures, activitats imprimibles, altres pàgines d'informació vinculada...).

En aquest wiki podrem trobar el Blog OUR ENGLISH MUSEUM, on podem veure tots els treballs produïts pels alumnes a les classes d'anglès i d'AICLE. També es mostren diferents experiències realitzades i els coneixements adquirits a tots els cursos.

També podem trobar el Blog PRACTISE YOUR ENGLISH. Aquest és un blog on els alumnes de 5è i 6è de primària podran realitzar una sèrie d'activitats que complemeten el treball realitzat a classe. D'aquesta manera milloraran les seves habilitats.

Children's_Corner.JPG

El wiki Fant@sTIC English és un projecte obert a la participació d'altres docents. Així que, si esteu interessats en els continguts d'aquest wiki, si voleu fer alguna consulta, si teniu dubtes o tan sols voleu fer un comentari, us podeu adreçar a l'Amparo Reyes.

Esperem que aquesta eina us sigui útil i profitosa!

Amparo Reyes Sánchez

amparo.reyes@fje.edu

C.E. Joan XXIII